Ga naar de inhoud

Outsourcing

Outsourcing biedt u een flexibele schil, is daarnaast efficiënt en kostenbesparend
outsourcing, Legalsecretary4u, agendabeheer, e-mailbeheer, dictaten, mailings, notuleren, termijnbewaking, telefoonantwoordservice, KEI, juridischsecretaresse, legal, rechtbank, postbusservice,ondersteuning, akte, projectmanagement, ledenadministratie

LegalSecretary4u heeft ruime ervaring met het outsourcen van het secretariaat en in het bijzonder het juridisch secretariaat. Een juridisch secretaresse beschikt over alle basisvaardigheden van een secretaresse met een extra vak juridische terminologie.
Onder de basis werkzaamheden vallen onder andere:

Wij kunnen u ontzorgen voor de volgende zaken

Onder de juridische terminologie komen o.a. de volgende onderdelen aan bod:

  • inleiding van het Nederlands recht;
  • de werking van de staatsinrichting;
  • kennis van bestuursrecht, strafrecht en systematiek burgerlijk recht;
  • basisbegrippen en vakjargon;
  • dossiervorming;
  • verzorgen van dossiers;
  • omgaan met vertrouwelijke informatie.

LegalSecretary4U werkt met gediplomeerde en/of intern opgeleide juridisch secretaresses. Jolanda is praktijk assessor voor de secretariële beroepsgroepen en als examinator verbonden aan de LOI. Zij weet als geen ander wat het beroep inhoudt en wat er verlangd wordt van een (juridisch) secretaresse.

De taken die uw juridisch secretaresse uitvoert, kunnen onderverdeeld worden in niveau 2, 3 of 4. Uw juridisch secretaresse voert de taken uit op alle niveaus. De meeste taken kunnen ook uitgevoerd worden door een secretaresse niveau 2 of 3, of uitbesteed worden zodat uw eigen juridisch secretaresse zich bezig kan houden met de meer juridisch specialistische taken.

Indien u meer wilt weten over outsourcing of interesse heeft in een analyse, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Wij leggen u graag uit hoe u uw secretariaat flexibel kunt inrichten zodat u efficiënt op- en af kunt schalen tijdens drukte, ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof of op structurele basis een deel van de taken kunt outsourcen.