Dictaten

Dictaten & geluidsbestanden

LegalSecretary4U is gespecialiseerd in het uitwerken van bestanden binnen de advocatuur. Wij verstaan de Nederlandse taal en het vakjargon uitstekend. Onze juridisch secretaresse bewegen zich flexibel binnen de diverse rechtsgebieden en weten de tekst goed te interpreteren. Daarnaast is ons team ook in staat snel te anticiperen op incorrecte zinsopbouw en – verwijzingen in productienummering, onduidelijkheden in de tekst etc. Wij zullen u als extra service daarop wijzen.

 

 

Werkwijze
Indien u uw dictaten op afstand wenst uit te laten werken, kunt u deze per mail aan ons doen toekomen of via een andere cloudoplossing. 

  •   De dictaten worden zoveel mogelijk door één persoon uitgewerkt.
  •  U geeft aan wanneer u een dictaat uitgewerkt wilt hebben en wij zorgen ervoor dat deze binnen de gestelde termijn wordt uitgewerkt. Uiteraard is dit afhankelijk van het tijdstip waarop u het bestand aanlevert en wanneer u het uitgewerkt wenst te hebben.
  • Uitwerking is ook mogelijk in de avonduren en in het weekend

Apparatuur
Sinds 2001 onderhouden wij nauwe contacten met Ateq International, de exclusieve leverancier van  Philips dicteer- en uitwerkapparatuur. Een groot deel van onze klanten werkt hiermee en is tevreden over deze werkwijze waarop privacygevoelige informatie overgedragen wordt naar ons kantoor en op een veilige manier wordt verwerkt.

Klik hier om meer informatie te verkrijgen over Ateq, exclusive supplier van Philips dicteer- en uitwerkapparatuur.